Fiat Gadácsi

FIAT finanszírozás

A Fiat bármelyik modellje megvásárolható az összes elérhető pénzügyi konstrukcióban, így Önnek lehetősége van használtautója beszámítására, részletfizetésre és lízingre is. Mivel ezek pénzügyi és egyéb feltételei nem egységesek, részletes és pontos felvilágosításért keresse fel Márkakereskedésünket!

Finanszírozás

A minimális hitelösszeg 500.000 Ft, 10 évesnél idősebb használt gépjárművek esetén 400.000 Ft.
A minimális önerő 20%, így a maximálisan adható hitelösszeg a következő módon számított vételár 80%-a:

  • új gépjármű esetében a számítás alapja a gépjármű hivatalos listaára, csökkentve a szerződéshez csatolt, dokumentált kedvezményekkel
  • használt gépjármű esetében: Eurotax eladási ár.

A maximális futamidő 96 hónap.

25 év alatti ügyfél esetén 25 évnél idősebb, hitelképes magánszemély készfizető kezessége szükséges.

Casco mentes konstrukció

  • A minimális kezdőrészlet új autó esetén a vételár 20%-a, az így felvehető maximális hitelösszeg 5 millió Ft. Használt autó esetén a minimális önerő a vételár 20%-a, a maximálisan felvehető hitelösszeg 4 millió Ft.
  • 70% kezdő részlet és 1 millió forintnál kisebb hitelösszeg esetén kamatfelár nélkül, egyéb esetben kamatfelár mellett vehető igénybe a casco-mentesség.

* A tájékoztatás nem teljes körű. A feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. Részletekről és feltételekről érdeklődjenek Márkakereskedésünkben!

Árlisták

Kapcsolat

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Vagy csak tesztvezetne? Írjon nekünk!

Tesztvezetésre jelentkezemÉrdeklődés akciókrólÉrdeklődés modellekrőlSzervíz bejelentkezés