Fiat Gadácsi

FIAT garancia

A Fiat teljes modell választékára 2 év kilométer-korlátozás nélküli garanciát nyújt. Garantált nyugalom hosszú időre. Évtizedek óta egyre szebb és jobb autókat készítünk. Ez a Fiat tulajdonosok számára a vezetés egyre magasabb szintű élvezetét jelenti. A páratlan vezetési élmény azonban csak a megbízhatósággal együtt lehet teljes, ezért minden újonnan vásárolt Fiat gépjárműhöz két év garanciát nyújtunk. A garancia kilométer-korlátozás nélkül érvényes, tehát csak Öntől függ, milyen hosszú úton teszi próbára Fiatja megbízhatóságát. A garancia természetesen együtt jár az egész Európára érvényes országúti segélyszolgáltatás 2 évre történő meghosszabbításával. Ez ingyenes szolgáltatások egész sorát jelenti, amelyek biztosítják az Ön zavartalan célba érkezését – akkor is, ha útján előre nem látható váratlan esemény történne.

Fiat Assistance

A Fiat garancia része a két éves ingyenes Assistance szolgáltatás, amelyet kilométer-korlátozás nélkül nyújt, így a minőségi gépkocsin felül a világ egyik leghatékonyabb és legszélesebb körű szerviz szolgálata is a rendelkezésére áll, amely bárhol és bármikor elérhető.

A Fiat Assistance országúti segélyhívó száma: (80) 200-951, díjmentesen hívható.

Fiat Professional kiterjesztett garancia haszongépjárművekre

A Fiat Professional kiterjesztett garancia olyan lehetőség, melynek segítségével az autójára adott garanciát a harmadik, és a megyedik évre is kiterjesztheti, a szerződésben előírt két éven felül. Akár saját, akár céges autót használ, a Fiat Professional kiterjesztett garancia ajánlat mindkét esetben Önnek kedvez, hiszen így további előnyökhöz juthat.

A Fiat Professional kitejesztett garancia szerződést az autó üzembehelyezésétől számított 23. hónap utolsó napjáig bármikor aláírhatja. De ez még nem minden! Ha eladja az autót, a szerződés változatlanul érvényben marad.

A kiterjesztett garanciával jogosulttá válik az alábbi szolgáltatások igénybevételére Magyarország területén:

  • Gyártási hibákból eredő hibás vagy használhatatlan részek javítása, cseréje;
  • A fent említett részek javításához, cseréjéhez közvetlenül szükséges munka;
  • A garanciális javítás elvégzéséhez szükséges segédanyagok.

A részletekről érdeklődjön Márkakereskedésünkben!

Árlisták

Kapcsolat

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Vagy csak tesztvezetne? Írjon nekünk!

Tesztvezetésre jelentkezemÉrdeklődés akciókrólÉrdeklődés modellekrőlSzervíz bejelentkezés